life style

The Red Tea Detox

sâmbătă, 16 iunie 2012

Problema alimentarii cu oxigen a pilotilor de pe f-22 este mai grava decat s-a crezut initialDoi membri ai Congresului, au declarat joi, că noile informaţii furnizate de către USAF arată că problema alimentarii cu oxigen, al pilotilor de pe avioanele de luptă F-22 este mai rău decât se credea anterior.

Senatorul Mark Warner, si Adam Kinzinger, au  declarat ca USAF a raportat aproximativ 26 de incidente de privare de oxigen, ceea ce duce la o rată de cel puţin 10 ori mai mare decât cea care implică orice altă aeronavă Air Force, au spus ei.

În luna mai, Secretarul Apararii Leon Panetta a ordonat noi restricţii de zbor pe F-22 si a cerut Forţelor Aeriene de a accepta ajutorul Marinei şi experţilor NASA pentru a determina de ce unii piloti continua sa aibe ameţeli şi alte simptome în timpul zborului.

 Parlamentarii au mai spus ca sunt preocupati si de faptul că măsurile disciplinare sunt încă în curs împotriva unuia dintre piloţii care au facut publice aceste probleme.

"Ei nu ar trebui să fie penalizaţi pentru exprimarea acestor tipuri de probleme", a spus Kinzinger. El a mai adaugat ca alti10 piloti au venit de departe pentru a vorbi despre simptomele hypoxialike experimentate la bordul F-22.

Warner şi Kinzinger, de asemenea, a spus că, în răspunsul la una din întrebările lor, Air Force a declarat la începutul anului 2011ca un studiu a constatat că majoritatea pilotilor de F-22 nu se simtă încrezători cu sistemul de oxigen aeronavei.

Air Force a dispus instalarea de filtre de carbune noi înainte de a reveni F-22 la operaţiunile complete în septembrie 2011, dar care se pare ca nu a facut decat sa inrautateasca lucrurile!- un rezultat verificat în testarea de către Boeing Co,  a recomandat întreruperea tratamentului cu utilizarea lor

Kinzinger şi Warner, a declarat că va continua apăsarea Air Force pentru a corecta problema.

Parlamentarii au mai spus ca toate aparatele F-22  ar trebui să fie oprite temporar la sol din nou, şi a lăudat Panetta pentru Directiva de luna trecuta, care a declarat F-22 trebuie sa opereze "în apropiere de locurile de debarcare potenţiale", astfel încât piloţii pot ateriza rapid în cazul în care se prezinta o problema de deficit de oxigen.

F-22 a fost fabricat de Lockheed Martin, cu midfuselage construit în Fort Worth. Producţia tuturor aeronavelor F-22 a fost finalizata.

Articolul original;
http://www.star-telegram.com/2012/06/14/4033776/f-22s-oxygen-deprivation-problem.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu